Babzsákok

A Flashbag babzsákok új generációs babzsákok. Különlegességük elsősorban az erős strapabíró huzatban, a használat utáni formatartósságban, és kül-, és beltéri használat lehetőségében rejlik. A legtöbb babzsákunk multifunkcionális, tehát több féle képpen lehet formázni és így használni is őket. Nem kérdés tehát, hogy sokkal jobbak mint más babzsákok

Babzsák típusok:

Kutya - cica babzsákok

A Flashbag kutyafekhely vagy kutya babzsák egy babzsák töltőanyaggal töltött nagyon izgalmas, kültéren is használható különleges fekhely. Huzata erős, strapabíró, vízlepergetős és könnyen tisztítható. A töltő anyagnak köszönhetően sokkal kényelmesebb a kutyusok-cicusok számára mint a hagyományos szivacs-töltelékes fekhelyek. A Flashbag kutyafekhely minden kisállat és gazdi álma!

Egyéb termékek

Itt találhatóak babzsákjainkhoz külön megvásárolható külső huzatok, továbbá az ajándék utalványok és más hasznos termékek vagy szolgáltatások. Nálunk van lehetőség próba babzsákra és babzsák bérlésre is! Ha egyedi elképzelése van, mondja el és elkészítjük Önnek! 

Külső Huzat Babzsák Párna Közepes Gránitvörös

Termék információ

Külső huzat közepes méretű Flashbag babzsák párnához gránitvörös színben.

Csak külső huzat. Belső huzat és töltőanyag nélkül!

Mérete: 140 x 115 cm

Kültéren és beltéren is használható!

Ezt a méretet leginkább a tinédzsereknek, illetve hölgyeknek terveztük, általánosan a kb. 160-170 cm alatti babzsák használóknak.  A babzsák számukra kínál teljes kényelmet, minden élethelyzetben.

Apukáknak, magasabb személyeknek is kényelmes ülőalkalmatosság, nekik egy fotel vagy egy kényelmesebb szék élményét tudja nyújtani.

Vásárold meg ezt a huzatot, ha szeretnéd lecserélni meglévő közepes Flashbag babzsákod huzatát. Ha van egy második huzatod a babzsákhoz, akkor kedved szerint cserélgetheted a huzatokat. Az egyik huzattal használhatod a babzsákot beltéren, a másikkal pedig kültéren.

Nem Flashbag babzsákod van? Semmi probléma. Ha szeretnéd lecserélni a külső huzatát a meglévő babzsákodnak, akkor elég csak ezt a huzatot megvásárolnod, és a régi babzsákban lévő golyókat egyszerűen áttöltened ebbe a huzatba.

Az áttöltéssel kapcsolatban keress minket bizalommal. Ha elhozod a babzsákodat hozzánk, akkor segítünk neked az áttöltésben. Ha felhívsz bennünket, akkor pedig adunk pár tippet a könnyebb otthoni áttöltéshez. Sőt, ha nincs, vagy kevés a meglévő töltőanyagod, akkor tőlünk megvásárolhatod a szükséges töltőanyagot is! A közepes babzsák huzat megtöltéséhez kb. 200 liter töltőanyagra lesz szükséged.

FONTOS! A Flashbag huzatok vízállóak, ezért nem kell őket gépben mosni, elég kívülről áttörölni. De, ha szeretnéd a huzatot néha mosógépben is kimosni, akkor mindenképpen szükséged lesz egy belső huzatra is. Ha a régi babzsákod belső huzata nem Flashbag, akkor ebbe szinte biztosan nem lesz jó! Ha szükséged van belső huzatra is, akkor érdeklődj telefonon vagy e-mailben.

 

34 990 Ft

Vásároljon rizikó nélkül!!
Minden termékünkre 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Külső Huzat Babzsák Párna Közepes Gránitvörös színek

Hírlevél

Jöjjön el hozzánk!

Babzsákok megtekintése és megrendelt termék átvétele személyesen az alábbi címen lehetséges.

Bemutató terem:
Budapest, 1149 Táborhely utca 6.

A babzsákok személyes megtekintéséhez és megrendelt termék személyes átvételéhez, minden esetben előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Kérdésével, időpont egyeztetéssel kapcsolatban hétköznap 08:00 – 18:00 óra között az alábbi telefonszámon elér bennünket:

Mobil: (06-20) 321-5335

 

Írjon nekünk

[]