Babzsákok

A Flashbag babzsákok új generációs babzsákok. Különlegességük elsősorban az erős strapabíró huzatban, a használat utáni formatartósságban, és kül-, és beltéri használat lehetőségében rejlik. A legtöbb babzsákunk multifunkcionális, tehát több féle képpen lehet formázni és így használni is őket. Nem kérdés tehát, hogy sokkal jobbak mint más babzsákok

Babzsák típusok:

Kutya - cica babzsákok

A Flashbag kutyafekhely vagy kutya babzsák egy babzsák töltőanyaggal töltött nagyon izgalmas, kültéren is használható különleges fekhely. Huzata erős, strapabíró, vízlepergetős és könnyen tisztítható. A töltő anyagnak köszönhetően sokkal kényelmesebb a kutyusok-cicusok számára mint a hagyományos szivacs-töltelékes fekhelyek. A Flashbag kutyafekhely minden kisállat és gazdi álma!

Egyéb termékek

Itt találhatóak babzsákjainkhoz külön megvásárolható külső huzatok, továbbá az ajándék utalványok és más hasznos termékek vagy szolgáltatások. Nálunk van lehetőség próba babzsákra és babzsák bérlésre is! Ha egyedi elképzelése van, mondja el és elkészítjük Önnek! 

Hogyan használd?

Úgy használhatod, ahogy neked a legkényelmesebb, de nekünk legalább 6 tippünk van rá, hogyan is alkalmazhatod Flashbag élményfoteled.

Egyszerűen ledobhatod a padlóra, a fűre, vagy a homokba, állítva, fektetve, vagy lapjával. Ülj bele, feküdj, vagy hasalj rá, vagy dobd hanyatt magad! Legyen ez a babzsákfoteled, a vendégágyad, vagy a szundi párnád. Tévézz, mozizz, olvass, beszélgess, játssz, konzolozz, napozz, vagy csak aludj egy nagyot ebben a kényelmes babzsákfotelben.

Ha mindezzel még nem győztünk meg, van még pár ötletünk, hogy hol tudod használni a Flashbag babzsákokat:

  • 
tedd be a fürdőszobádba, ülj rá és nyugiban beszélgess a pároddal,

  • ha kicsi a konyhád, alkalomszerűen tedd be a babzsákot és máris együtt reggelizhet a család,

  • ha kismama vagy, pihenj egy nagyot, vagy altasd a kicsidet,

  • ha nagy horgász fun vagy, tedd le a partra és várj a kapásra,
  • új lakásba költöztél, vagy kidobtad a régi ülőgarnitúrát? Rendezd be a nappalidat babzsákfotelekkel. Használd a színeket, és teremts vidám hangulatot! Meglátod, vendégeid is odalesznek érte!

  • szeretsz vitorlázni, vagy van egy saját hajód? A babzsákod még ott sem borul fel,
  • napozz a medence partján vagy a kertedben,
  • használd kültéri babzsákfotelként vagy heverőként, napozóágyként,
  • relaxálj rajta, meglásd előjönnek a kreatív ötletek, megoldások.

Hírlevél

Jöjjön el hozzánk!

Babzsákok megtekintése és megrendelt termék átvétele személyesen az alábbi címen lehetséges.

Bemutató terem:
Budapest, 1149 Táborhely utca 6.

A babzsákok személyes megtekintéséhez és megrendelt termék személyes átvételéhez, minden esetben előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Kérdésével, időpont egyeztetéssel kapcsolatban hétköznap 08:00 – 18:00 óra között az alábbi telefonszámon elér bennünket:

Mobil: (06-20) 321-5335

 

Írjon nekünk

[]