Babzsákok

A Flashbag babzsákok új generációs babzsákok. Különlegességük elsősorban az erős strapabíró huzatban, a használat utáni formatartósságban, és kül-, és beltéri használat lehetőségében rejlik. A legtöbb babzsákunk multifunkcionális, tehát több féle képpen lehet formázni és így használni is őket. Nem kérdés tehát, hogy sokkal jobbak mint más babzsákok

Babzsák típusok:

Kutya - cica babzsákok

A Flashbag kutyafekhely vagy kutya babzsák egy babzsák töltőanyaggal töltött nagyon izgalmas, kültéren is használható különleges fekhely. Huzata erős, strapabíró, vízlepergetős és könnyen tisztítható. A töltő anyagnak köszönhetően sokkal kényelmesebb a kutyusok-cicusok számára mint a hagyományos szivacs-töltelékes fekhelyek. A Flashbag kutyafekhely minden kisállat és gazdi álma!

Egyéb termékek

Itt találhatóak babzsákjainkhoz külön megvásárolható külső huzatok, továbbá az ajándék utalványok és más hasznos termékek vagy szolgáltatások. Nálunk van lehetőség próba babzsákra és babzsák bérlésre is! Ha egyedi elképzelése van, mondja el és elkészítjük Önnek! 

Ingyenes utántöltés

Nekünk fontos a kényelmed. A garanciaidő alatt mi egyedülálló módon INGYENESEN utántöltjük a babzsákod.

Utántöltés: Ha a garanciális időszak alatt felmerül benned, hogy babzsákfoteled vesztett kényelméből, mivel a töltőanyag a használat során veszíthet térfogatából, kérjük jelezd ezt felénk.  Garanciaidő alatt 1 alkalommal, maximum az eredeti töltőanyag 30%-ával feltöltjük neked. Ezt követően már valószínűleg hosszú-hosszú évekig nem kell újra utántölteni a babzsákot. Ha mégis bármely okból a garancia időn túl is szükséged van töltőanyagra, kedvező áron hozzájuthatsz nálunk is.

A babzsákot ha elhozzod hozzánk, a helyszínen utántöltjük, vagy a töltőanyagot átveheted az irodánkban, mindkettő díjmentes. Ha postai szállítást kérsz akkor a postaköltség a te költséged , melynek díja 1.990,-Ft.

Hírlevél

Jöjjön el hozzánk!

Babzsákok megtekintése és megrendelt termék átvétele személyesen az alábbi címen lehetséges.

Bemutató terem:
Budapest, 1149 Táborhely utca 6.

A babzsákok személyes megtekintéséhez és megrendelt termék személyes átvételéhez, minden esetben előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Kérdésével, időpont egyeztetéssel kapcsolatban hétköznap 08:00 – 18:00 óra között az alábbi telefonszámon elér bennünket:

Mobil: (06-20) 321-5335

 

Írjon nekünk

[]