Babzsákok

A Flashbag babzsákok új generációs babzsákok. Különlegességük elsősorban az erős strapabíró huzatban, a használat utáni formatartósságban, és kül-, és beltéri használat lehetőségében rejlik. A legtöbb babzsákunk multifunkcionális, tehát több féle képpen lehet formázni és így használni is őket. Nem kérdés tehát, hogy sokkal jobbak mint más babzsákok

Babzsák típusok:

Kutya - cica babzsákok

A Flashbag kutyafekhely vagy kutya babzsák egy babzsák töltőanyaggal töltött nagyon izgalmas, kültéren is használható különleges fekhely. Huzata erős, strapabíró, vízlepergetős és könnyen tisztítható. A töltő anyagnak köszönhetően sokkal kényelmesebb a kutyusok-cicusok számára mint a hagyományos szivacs-töltelékes fekhelyek. A Flashbag kutyafekhely minden kisállat és gazdi álma!

Egyéb termékek

Itt találhatóak babzsákjainkhoz külön megvásárolható külső huzatok, továbbá az ajándék utalványok és más hasznos termékek vagy szolgáltatások. Nálunk van lehetőség próba babzsákra és babzsák bérlésre is! Ha egyedi elképzelése van, mondja el és elkészítjük Önnek! 

házhozszállítás

 

A Flashbag termékeket igény esetén az ország egész területén házhoz szállítjuk, sőt rengeteg esetben külföldre is szállítottunk már. A szállítás alatt kiemelkedő figyelmet szentelünk arra, hogy a megrendelt termékeknek a szállítás során ne essen semmi baja és így vásárlóink teljes mértékig elégedettek legyenek a megrendelt babzsákjukkal.

Budapest területén belüli címre történő rendelés esetén 100.000 Ft-os összeghatár felett, Budapesten kívüli rendelés esetén pedig 200.000 Ft-os összeghatár felett a termékeket ingyenesen szállítjuk házhoz!

Lehetőség van a termékek személyes átvételére előzetes egyeztetést követően a Budapest,  1149 Táborhely utca 6. szám alatti műhelyünkben. A személyes átvétel természetesen minden esetben díjmentes!

Budapest területén belül saját autónkkal visszük házhoz a termékeket és ez esetben a szállítási díj a megrendelt termékek számától független. Budapesten kívül, illetve országosan pedig szállítási partnereink segítenek eljuttatni a csomagokat vásárlóinkhoz, ez esetben a közepes és nagy termékek esetén a szállítási díj termékenként értendő!

A Flashbag termékek mind formában, mind méretben is eléggé változatosak ezért a szállításuk is változatos. Sajnálatos módon a szállító cégek nem a valós, hanem az úgy nevezett térfogat súly alapján adják meg a szállítási díjakat ezért a nagyméretű babzsákok szállítása más bútorokhoz hasonlóan költséges! Ezért a termékeinket 3 csoportba soroljuk leginkább a szállítási méreteik alapján, mivel a kisebb méretű termékeket kedvezőbb áron tudjuk országosan is szállítani. 

Ezen felül Budapesten belül mi visszük házhoz a termékeket és így tudunk a szállító cégeknél kedvezőbb árakat ajánlani vásárlóinknak. 

Fontos információ, hogy Budapesten belüli szállítás esetén a szállítási költség a csomagok számától független! Országos szállítás esetében a közepes és nagy csomagoknál viszont sajnos a szállítási díj csomagonként értendő!

 

Kis méretű termékek:

Ezek a könnyen és kedvező áron szállítható termékek, amelyeket akár csomag automatába is el tudunk küldeni

Melyek ezek a termékek? 
– összes babzsák és az összes kutyafekhely huzat,
a kis méretű kutya vagy cicafekhelyek, 
– 
babzsák mini párnák

Ezeknek a termékeknek a szállítási költsége a megrendelt termékek számától függetlenül: 
– Budapesten belüli szállítás esetén 1.990 Ft / rendelés
– országos szállítás esetén pedig 2.490 Ft / rendelés! 

 

 

Normál méretű termékek:

Ezek a babzsákok már nagyobbak mint egy általános webshopról rendelhető termék, ezért csomag automatába már nem, de normál házhoz szállítással még el tudjuk küldeni. A nagyobb méret miatt a szállítási költségek is magasabbak. 

Melyek ezek a termékek? 

– A „kicsi” méretű babzsákpárnák

– A közepes méretű kutyafekhelyek

Ezeknek a termékeknek a szállítási költsége:
– Budapesten belüli szállítás esetén 2.990 Ft / rendelés (a megrendelt termékek számától függetlenül)
– országos szállítás esetén viszont 4.990 Ft / termék! 

 

 

Nagy méretű termékek: 

Ezek a termékek a legkedveltebbek, mert hatalmasak és fantasztikusan kényelmesek. Sajnálatos módon ezeknek a szállítási költsége jóval magasabb a normál online rendelhető termékek szállítási költségénél. A szállító cégek ezeket a termékeket nem vagy csak felár ellenében viszik el, ráadásul a valós súlyuknál 4x, 5x magasabb, úgy nevezett térfogat súly alapján határozzák meg a szállítási költségeket. Emiatt kerül sajnos olyan sokba a legkényelmesebb Flashbag babzsákok szállítása. 🙁

Melyek ezek a termékek? 

– Közepes méretű babzsákpárnák
– Nagy méretű babzsákpárnák
– Babzsák fotelek

Ezeknek a termékeknek a szállítási költsége:
– Budapesten belüli szállítás esetén 3.990 Ft / rendelés (a megrendelt termékek számától függetlenül)
– országos szállítás esetén pedig 9.990 Ft / termék!

 

Külföldre is kiszállítunk, ilyen esetekben keressen bennünket elérhetőségeinken!

Hírlevél

Jöjjön el hozzánk!

Babzsákok megtekintése és megrendelt termék átvétele személyesen az alábbi címen lehetséges.

Bemutató terem:
Budapest, 1149 Táborhely utca 6.

A babzsákok személyes megtekintéséhez és megrendelt termék személyes átvételéhez, minden esetben előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Kérdésével, időpont egyeztetéssel kapcsolatban hétköznap 08:00 – 18:00 óra között az alábbi telefonszámon elér bennünket:

Mobil: (06-20) 321-5335

 

Írjon nekünk

[]