Barion Pixel

Babzsákok

A Flashbag babzsákok új generációs babzsákok. Különlegességük elsősorban az erős strapabíró huzatban, a használat utáni formatartósságban, és kül-, és beltéri használat lehetőségében rejlik. A legtöbb babzsákunk multifunkcionális, tehát több féle képpen lehet formázni és így használni is őket. Nem kérdés tehát, hogy sokkal jobbak mint más babzsákok

Babzsák típusok:

Kutya - cica babzsákok

A Flashbag kutyafekhely vagy kutya babzsák egy babzsák töltőanyaggal töltött nagyon izgalmas, kültéren is használható különleges fekhely. Huzata erős, strapabíró, vízlepergetős és könnyen tisztítható. A töltő anyagnak köszönhetően sokkal kényelmesebb a kutyusok-cicusok számára mint a hagyományos szivacs-töltelékes fekhelyek. A Flashbag kutyafekhely minden kisállat és gazdi álma!

Egyéb termékek

Itt találhatóak babzsákjainkhoz külön megvásárolható külső huzatok, továbbá az ajándék utalványok és más hasznos termékek vagy szolgáltatások. Nálunk van lehetőség próba babzsákra és babzsák bérlésre is! Ha egyedi elképzelése van, mondja el és elkészítjük Önnek! 

Kapcsolat

A Flashbag termékeket kizárólag online értékesítjük. Személyes megrendelésre és a babzsákok megtekintésére, kipróbálására előzetes időpont egyeztetés mellett is van lehetőséged.

Személyes megrendelés, személyes átvétel helyszíne:
Budapest, 1149 Táborhely utca 6.

A babzsákok személyes megtekintéséhez, átvételéhez minden esetben előzetes időpontegyeztetés szükséges. 

 

Kérdéseddel, időpont egyeztetéssel kapcsolatban keress bennünket az alábbi elérhetőségeken:

Mobil telefon:
(06-20) 321 5335
(Munkaidőben 08:00 – 18:00 óra között hívható)

E-mail: 
info@flashbag.hu

A www.flashbag.hu oldal üzemeltetője és a Flashbag babzsák termékek gyártója továbbá forgalmazója az Increst Communication Kft

Üzemeltetői adatok:

Cégnév: Increst Communication Kft.

Székhely: 1148 Budapest, Bolgárkerék u. 8.

Adószám: 11730392-2-42

Cégjegyzékszám: 01 09 932098

Számlavezető bank: Wise

Bankszámlaszám: 12600016-10083431-88190084

Hírlevél

Jöjjön el hozzánk!

Babzsákok megtekintése és megrendelt termék átvétele személyesen az alábbi címen lehetséges.

Bemutató terem:
Budapest, 1149 Táborhely utca 6.

A babzsákok személyes megtekintéséhez és megrendelt termék személyes átvételéhez, minden esetben előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Kérdésével, időpont egyeztetéssel kapcsolatban hétköznap 08:00 – 18:00 óra között az alábbi telefonszámon elér bennünket:

Mobil: (06-20) 321-5335

 

Írjon nekünk

[]