Barion Pixel

Babzsákok

A Flashbag babzsákok új generációs babzsákok. Különlegességük elsősorban az erős strapabíró huzatban, a használat utáni formatartósságban, és kül-, és beltéri használat lehetőségében rejlik. A legtöbb babzsákunk multifunkcionális, tehát több féle képpen lehet formázni és így használni is őket. Nem kérdés tehát, hogy sokkal jobbak mint más babzsákok

Babzsák típusok:

Kutya - cica babzsákok

A Flashbag kutyafekhely vagy kutya babzsák egy babzsák töltőanyaggal töltött nagyon izgalmas, kültéren is használható különleges fekhely. Huzata erős, strapabíró, vízlepergetős és könnyen tisztítható. A töltő anyagnak köszönhetően sokkal kényelmesebb a kutyusok-cicusok számára mint a hagyományos szivacs-töltelékes fekhelyek. A Flashbag kutyafekhely minden kisállat és gazdi álma!

Egyéb termékek

Itt találhatóak babzsákjainkhoz külön megvásárolható külső huzatok, továbbá az ajándék utalványok és más hasznos termékek vagy szolgáltatások. Nálunk van lehetőség próba babzsákra és babzsák bérlésre is! Ha egyedi elképzelése van, mondja el és elkészítjük Önnek! 

30 napos pénzvisszafizetés!

Csalódás kizárva – 100% Elégedettségi GARANCIA!

Ha Te nem vagy elégedett, akkor Mi sem!

Borzasztó érzés lehet, amikor megérkezik hozzád egy várva-várt termék, de az átvételkor szembesülsz csak vele, hogy nem olyan….. Nagyobb, kisebb, nem olyan puha, vagy éppen túl puha. Nem tetszik a színe, a formája, az anyaga vagy bármi. Ülsz felette és nézegeted, hogy mit csinálj vele. Mi nem szeretnénk, ha így éreznéd magad mikor megérkezik a várva-várt babzsákod.

Rengeteg elégedett vásárló után szeretnénk, ha Te is maximálisan elégedett lennél velünk és termékeinkkel.

Ha vásárlás után úgy érzed, hogy nem a világ legkényelmesebb babzsákját vásároltad meg, jelezd ezt felénk az átvételt követő 30 napon belül és mi megpróbálunk segíteni.

Ha a kényelmetlenség vagy a csalódottság megszüntethető, más színnel, más mérettel, más huzattal, más típussal, több vagy kevesebb töltőanyaggal, akkor persze megpróbálunk segíteni. Ha valamilyen ok folytán továbbra sem lennél elégedett, és nem tudjuk orvosolni a problémád, akkor mi sem természetesebb számunkra, mint zokszó nélkül visszaadni neked a teljes vételárat!

100% elégedettségi garanciánk csak egy a 12 érv közül, amely mellettünk szól, ha babzsákot szeretnél vásárolni. Ha még nem olvastad el ezt a 12 érvet, az alábbi linkre kattintva most megteheted. Javasoljuk, szánj rá 2 percet. Hidd el, megéri!

Hírlevél

Jöjjön el hozzánk!

Babzsákok megtekintése és megrendelt termék átvétele személyesen az alábbi címen lehetséges.

Bemutató terem:
Budapest, 1149 Táborhely utca 6.

A babzsákok személyes megtekintéséhez és megrendelt termék személyes átvételéhez, minden esetben előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Kérdésével, időpont egyeztetéssel kapcsolatban hétköznap 08:00 – 18:00 óra között az alábbi telefonszámon elér bennünket:

Mobil: (06-20) 321-5335

 

Írjon nekünk

[]