Barion Pixel

Babzsákok

A Flashbag babzsákok új generációs babzsákok. Különlegességük elsősorban az erős strapabíró huzatban, a használat utáni formatartósságban, és kül-, és beltéri használat lehetőségében rejlik. A legtöbb babzsákunk multifunkcionális, tehát több féle képpen lehet formázni és így használni is őket. Nem kérdés tehát, hogy sokkal jobbak mint más babzsákok

Babzsák típusok:

Kutya - cica babzsákok

A Flashbag kutyafekhely vagy kutya babzsák egy babzsák töltőanyaggal töltött nagyon izgalmas, kültéren is használható különleges fekhely. Huzata erős, strapabíró, vízlepergetős és könnyen tisztítható. A töltő anyagnak köszönhetően sokkal kényelmesebb a kutyusok-cicusok számára mint a hagyományos szivacs-töltelékes fekhelyek. A Flashbag kutyafekhely minden kisállat és gazdi álma!

Egyéb termékek

Itt találhatóak babzsákjainkhoz külön megvásárolható külső huzatok, továbbá az ajándék utalványok és más hasznos termékek vagy szolgáltatások. Nálunk van lehetőség próba babzsákra és babzsák bérlésre is! Ha egyedi elképzelése van, mondja el és elkészítjük Önnek! 

Próba babzsák

Próba babzsák Flashbag Classic babzsák párna - nagy

Próba babzsák - Vigyen haza egy igazi Flashbag babzsákot és próbálja ki otthonában teljesen ingyen!

A próba babzsák szolgáltatásunk Önnek való, ha nem biztos még a vásárlásában. Nem tudja melyik babzsák lenne a legkényelmesebb, hogyan férne el a lakásban? Segítünk a döntésben! Vigye haza a kiválasztott méretű babzsákot otthonába néhány napra teljesen ingyen. Ha bevált a babzsák és a próbaidő alatt leadja megrendelését, akkor nem kell lemondania a szuper Flashbag babzsák kényelméről. Mindaddig ott marad Önnél a próba babzsák, ameddig ki nem szállítjuk a megrendelt új babzsákját! 🙂 

Az országon belül bárki és bárhová elviheti és kipróbálhatja a próba babzsákot. A próba időszak általában 3-5 nap. Egy időben, egy megrendelőnek csak 1 db próba babzsákot tudunk kiadni. Természetesen van lehetőség más típusú babzsákok vagy más méretek kipróbálására is a visszaszállítást követően.

Több napra vagy és több babzsákot szeretne bérelni? Erre is van lehetőség. Nézze meg Babzsák bérlési szolgáltatásunkat >>>

Budapesti bemutatótermünkből személyesen is elviheti a próba babzsákot, de amennyiben szeretné, hogy mi szállítsuk ki, a babzsákot, akkor természetesen erre is van lehetőség.

A próba babzsák, egy díj- és kötelezettségmentes szolgáltatás!

A babzsák elvitelének feltétele, a kaució, de amennyiben a próba babzsák időben, épségben és tisztán kerül vissza hozzánk, akkor a kaució teljes összegét természetesen visszaadjuk Önnek.

Ha a próbaidő alatt megrendeli új Flashbag babzsákját, akkor a kaució összegét beszámítjuk az új babzsák vételárába.

Babzsák kaució:

 • Babzsák párna nagy és Babzsák fotel esetében 40.000,- Ft. 
 • Babzsák párna – Közepes esetében 30.000,- Ft. 
 • Babzsák párna – Kicsi esetében 20.000,- Ft.
 •  

Babzsák ki és visszaszállítás:

 • Budapest területén belül 2.000 Ft
 • Budapest területén kívül (országosan) 5.000 Ft

A COVID 19 koronavírus világjárvány okán, igyekszünk mi is a lehető a legkörültekintőbb módon eljárni. Próba babzsákokat minden esetben tisztítva és fertőtlenítő szerrel kezelve adjuk át Önöknek!

A próba babzsákot az alábbi űrlap kitöltésével könnyen és gyorsan megrendelheti

Előzetesen kalkulált kaució összeg: 0,-Ft

További fontos információk a babzsák bérléssel kapcsolatban:

 
 • Nem minden esetben van minden típusú próba babzsákból szabad arra az időpontra, amelyre szeretné, illetve technikai okokból a beérkezett próba babzsák megrendeléstől számított 1-3 munkanapra szükségünk van, hogy elő tudjuk készíteni a babzsákot Önnek. Ezért kérjük a megrendelés leadásakor lehetőleg ne aznapi vagy másnapi dátumot válasszon. Köszönjük!

 • Próba babzsák személyes átvételére és visszahozására munkanapokon van lehetőség jellemzően 09:00 – 18:00 óra között Budapesti bemutatótermünkben. Egyedi megbeszélés szerint eltérő időpontban is megoldható az átvétel / visszavétel. Nem tartózkodunk folyamatosan a bemutatóteremben, ezért minden esetben előzetes időpont egyeztetés szükséges! 

 • Ha a babzsák, koszosan, hibásan, sérülten kerül hozzánk vissza, akkor a tisztítás, javítás költségét levonjuk a kaució összegéből.

 • Amennyiben a babzsák a megbeszélt határidőre nem kerül vissza hozzánk, akkor az aktuális babzsák bérleti árakon számolva a késedelem napjait babzsák bérlésként kezeljük és a babzsák visszaszállításakor a bérleti díjat levonjuk a kaucióból.

 • Abban az esetben, ha a babzsák megsemmisül, elveszik, javíthatatlanul tönkremegy, akkor bérlő köteles megtéríteni felénk a a babzsák árát.
  – Új próba babzsák esetében az adott babzsák lista árát,
  – használt próba babzsák esetében az adott babzsák lista árának a 80%-át.

Hírlevél

Jöjjön el hozzánk!

Babzsákok megtekintése és megrendelt termék átvétele személyesen az alábbi címen lehetséges.

Bemutató terem:
Budapest, 1149 Táborhely utca 6.

A babzsákok személyes megtekintéséhez és megrendelt termék személyes átvételéhez, minden esetben előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Kérdésével, időpont egyeztetéssel kapcsolatban hétköznap 08:00 – 18:00 óra között az alábbi telefonszámon elér bennünket:

Mobil: (06-20) 321-5335

 

Írjon nekünk

[]