Barion Pixel

Babzsákok

A Flashbag babzsákok új generációs babzsákok. Különlegességük elsősorban az erős strapabíró huzatban, a használat utáni formatartósságban, és kül-, és beltéri használat lehetőségében rejlik. A legtöbb babzsákunk multifunkcionális, tehát több féle képpen lehet formázni és így használni is őket. Nem kérdés tehát, hogy sokkal jobbak mint más babzsákok

Babzsák típusok:

Kutya - cica babzsákok

A Flashbag kutyafekhely vagy kutya babzsák egy babzsák töltőanyaggal töltött nagyon izgalmas, kültéren is használható különleges fekhely. Huzata erős, strapabíró, vízlepergetős és könnyen tisztítható. A töltő anyagnak köszönhetően sokkal kényelmesebb a kutyusok-cicusok számára mint a hagyományos szivacs-töltelékes fekhelyek. A Flashbag kutyafekhely minden kisállat és gazdi álma!

Egyéb termékek

Itt találhatóak babzsákjainkhoz külön megvásárolható külső huzatok, továbbá az ajándék utalványok és más hasznos termékek vagy szolgáltatások. Nálunk van lehetőség próba babzsákra és babzsák bérlésre is! Ha egyedi elképzelése van, mondja el és elkészítjük Önnek! 

Próba babzsák

Próba babzsák Flashbag Classic babzsák párna - nagy

Próba babzsák - Vigyél haza egy igazi Flashbag babzsákot, és próbáld ki otthonodban, teljesen ingyen!

A próba babzsák szolgáltatásunk neked való, ha nem vagy még biztos a vásárlásban. Nem tudod, melyik babzsák lenne a legkényelmesebb, hogyan férne el a lakásban? Segítünk a döntésben! Vidd haza a kiválasztott méretű babzsákot otthonodba néhány napra, teljesen ingyen. Ha bevált a babzsák, és a próbaidő alatt leadod megrendelésed, akkor nem kell lemondanod a szuper Flashbag babzsák kényelméről. Mindaddig ott marad nálad a próba babzsák, ameddig ki nem szállítjuk a megrendelt új babzsákod! 🙂 

Az országon belül bárki, és bárhová elviheti és kipróbálhatja a próba babzsákot. A próbaidőszak általában 3-5 nap. Egy időben, egy megrendelőnek csak 1 db próba babzsákot tudunk kiadni. Természetesen van lehetőség más típusú babzsákok vagy más méretek kipróbálására is a visszaszállítást követően.

Több napra vagy/és több babzsákot szeretnél bérelni? Erre is van lehetőség. Nézd meg Babzsák bérlési szolgáltatásunkat >>>

Budapesti bemutatótermünkből személyesen is elviheted a próba babzsákot, de amennyiben szeretnéd, hogy mi szállítsuk ki a babzsákot, akkor természetesen erre is van lehetőség.

A próba babzsák, egy díj- és kötelezettségmentes szolgáltatás!

A babzsák elvitelének feltétele a kaució, de amennyiben a próba babzsák időben, épségben és tisztán kerül vissza hozzánk, akkor a kaució teljes összegét természetesen visszaadjuk.

Ha a próbaidő alatt megrendeled új Flashbag babzsákod, akkor a kaució összegét beszámítjuk az új babzsák vételárába.

Babzsák kaució:

 • Babzsák párna nagy és Babzsák fotel esetében 40.000,- Ft. 
 • Babzsák párna – Közepes esetében 30.000,- Ft. 
 • Babzsák párna – Kicsi esetében 20.000,- Ft.
 •  

Babzsák ki és visszaszállítás:

 • Budapest területén belül 2.000 Ft
 • Budapest területén kívül (országosan) 5.000 Ft

A COVID 19 koronavírus világjárvány okán igyekszünk mi is a lehető a legkörültekintőbb módon eljárni. Próba babzsákokat minden esetben tisztítva és fertőtlenítőszerrel kezelve adjuk át!

A próba babzsákot az alábbi űrlap kitöltésével könnyen és gyorsan megrendelheti

Előzetesen kalkulált kaució összeg: 0,-Ft

További fontos információk a babzsák bérléssel kapcsolatban:

 
 • Nem minden esetben van minden típusú próba babzsákból szabad arra az időpontra, amelyre szeretnéd, illetve technikai okokból a beérkezett próba babzsák megrendeléstől számított 1-3 munkanapra szükségünk van, hogy elő tudjuk készíteni a babzsákot. Ezért kérjük a megrendelés leadásakor lehetőleg ne aznapi vagy másnapi dátumot válassz! Köszönjük!
 • Próba babzsák személyes átvételére és visszahozására munkanapokon van lehetőség, jellemzően 09:00 – 18:00 óra között, Budapesti bemutatótermünkben. Egyedi megbeszélés szerint eltérő időpontban is megoldható az átvétel / visszavétel. Nem tartózkodunk folyamatosan a bemutatóteremben, ezért minden esetben előzetes időpontegyeztetés szükséges!
 • Ha a babzsák koszosan, hibásan, sérülten kerül hozzánk vissza, akkor a tisztítás, javítás költségét levonjuk a kaució összegéből.
 • Amennyiben a babzsák a megbeszélt határidőre nem kerül vissza hozzánk, akkor az aktuális babzsák bérleti árakon számolva a késedelem napjait babzsák bérlésként kezeljük, és a babzsák visszaszállításakor a bérleti díjat levonjuk a kaucióból.
 • Abban az esetben, ha a babzsák megsemmisül, elveszik, javíthatatlanul tönkremegy, akkor bérlő köteles megtéríteni felénk a a babzsák árát.
  – Új próba babzsák esetében az adott babzsák lista árát,
  – használt próba babzsák esetében az adott babzsák listaárának a 80%-át.

Hírlevél

Jöjjön el hozzánk!

Babzsákok megtekintése és megrendelt termék átvétele személyesen az alábbi címen lehetséges.

Bemutató terem:
Budapest, 1149 Táborhely utca 6.

A babzsákok személyes megtekintéséhez és megrendelt termék személyes átvételéhez, minden esetben előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Kérdésével, időpont egyeztetéssel kapcsolatban hétköznap 08:00 – 18:00 óra között az alábbi telefonszámon elér bennünket:

Mobil: (06-20) 321-5335

 

Írjon nekünk

[]