Barion Pixel

Babzsákok

A Flashbag babzsákok új generációs babzsákok. Különlegességük elsősorban az erős strapabíró huzatban, a használat utáni formatartósságban, és kül-, és beltéri használat lehetőségében rejlik. A legtöbb babzsákunk multifunkcionális, tehát több féle képpen lehet formázni és így használni is őket. Nem kérdés tehát, hogy sokkal jobbak mint más babzsákok

Babzsák típusok:

Kutya - cica babzsákok

A Flashbag kutyafekhely vagy kutya babzsák egy babzsák töltőanyaggal töltött nagyon izgalmas, kültéren is használható különleges fekhely. Huzata erős, strapabíró, vízlepergetős és könnyen tisztítható. A töltő anyagnak köszönhetően sokkal kényelmesebb a kutyusok-cicusok számára mint a hagyományos szivacs-töltelékes fekhelyek. A Flashbag kutyafekhely minden kisállat és gazdi álma!

Egyéb termékek

Itt találhatóak babzsákjainkhoz külön megvásárolható külső huzatok, továbbá az ajándék utalványok és más hasznos termékek vagy szolgáltatások. Nálunk van lehetőség próba babzsákra és babzsák bérlésre is! Ha egyedi elképzelése van, mondja el és elkészítjük Önnek! 

Babzsák bérlés

Babzsák bérlési lehetőségünket kifejezetten azoknak a cégeknek, vállalkozásoknak és magánszemélyeknek alakítottuk ki, akik aktuális rendezvényükön vagy összejövetelükön kiváló minőségű, designos élményfoteleket szeretnének használni. Babzsákjaink kényelmesek, pehelykönnyűek, könnyen mozgathatóak, vízállóak, így akár kültéri szabadidős programokhoz és eseményekhez is remekül igénybe vehetők.

Nézd meg a Galéria menüpont alatt a Cinema City, a Port.hu, a BudapestFilm vagy akár a Samsung rendezvényein készült felvételeket babzsákjainkról!

Amennyiben 7 napnál hosszabb időre bérelsz tőlünk babzsákot (akár 90 napon belül több szakaszban), úgy nem csupán aktuális készletünkből válogathatsz, hanem kifejezetten  számodra készítjük el a zsákokat. A babzsákok átadásakor 50%-os előleget kérünk.

Igényeidnek megfelelően töltsd ki alábbi űrlapunkat, munkatársunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!
(Kérjük, legalább 5 munkanappal korábban jelezd felénk bérlési szándékot, hogy a számodra leginkább megfelelő babzsákokat tudjuk biztosítani a rendezvényre!)

 Első napMinden további napHétvégi Ár
(péntek délutántól hétfő délelőttig)
Kicsi Babzsák Párna3.500,-Ft3.000,-Ft6.000,-Ft
Közepes Babzsák Párna5.000,-Ft4.500,-Ft9.000,-Ft
Nagy Babzsák Párna5.500,-Ft5.000,-Ft10.000,-Ft

A bérleti díjak nettó árak, amelyek nem tartalmazzák az ÁFA-t.

Babzsák bérlés kalkulátor és megrendelőlap

Előzetesen kalkulált kaució összeg: 0,-Ft

Hírlevél

Jöjjön el hozzánk!

Babzsákok megtekintése és megrendelt termék átvétele személyesen az alábbi címen lehetséges.

Bemutató terem:
Budapest, 1149 Táborhely utca 6.

A babzsákok személyes megtekintéséhez és megrendelt termék személyes átvételéhez, minden esetben előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Kérdésével, időpont egyeztetéssel kapcsolatban hétköznap 08:00 – 18:00 óra között az alábbi telefonszámon elér bennünket:

Mobil: (06-20) 321-5335

 

Írjon nekünk

[]