Barion Pixel

Babzsákok

A Flashbag babzsákok új generációs babzsákok. Különlegességük elsősorban az erős strapabíró huzatban, a használat utáni formatartósságban, és kül-, és beltéri használat lehetőségében rejlik. A legtöbb babzsákunk multifunkcionális, tehát több féle képpen lehet formázni és így használni is őket. Nem kérdés tehát, hogy sokkal jobbak mint más babzsákok

Babzsák típusok:

Kutya - cica babzsákok

A Flashbag kutyafekhely vagy kutya babzsák egy babzsák töltőanyaggal töltött nagyon izgalmas, kültéren is használható különleges fekhely. Huzata erős, strapabíró, vízlepergetős és könnyen tisztítható. A töltő anyagnak köszönhetően sokkal kényelmesebb a kutyusok-cicusok számára mint a hagyományos szivacs-töltelékes fekhelyek. A Flashbag kutyafekhely minden kisállat és gazdi álma!

Egyéb termékek

Itt találhatóak babzsákjainkhoz külön megvásárolható külső huzatok, továbbá az ajándék utalványok és más hasznos termékek vagy szolgáltatások. Nálunk van lehetőség próba babzsákra és babzsák bérlésre is! Ha egyedi elképzelése van, mondja el és elkészítjük Önnek! 

3 év garancia​

Egyedülálló módon 3 év gyártói garanciát vállalunk az alábbi termékeinkre:

Flashbag babzsák párna Nagy (180 x 140)

Flashbag Babzsák párna Közepes (140 x 115 cm)

Flashbag Babzsák párna Kicsi (125 x 90 cm)

Flashbag Babzsák fotel

Továbbá ezeknek a termékeknek a külön is megvásárolható külső huzataira is!

Hogyan tudunk mi 3 év garanciát vállalni az általunk gyártott babzsákokra?

2007 óta készítünk babzsákokat. Sokat tökéletesítettük a termékeinket, mire elnyerték mai állapotukat. A gyártás során minden apró részletre odafigyelünk.

Különös figyelmességgel választjuk ki a huzat anyagainkat, melyek minden esetben vízhatlanok, így kültéren is használhatók. Nem tesz bennük kárt a ráömlő folyadék sem. A külső strapabíró, erős huzat szinte mindennek ellenáll, ezért nehéz komolyabb kárt tenni benne. 

A babzsákok szélein lévő biztonsági varrások, az erős tépőzár és a rejtett zipp-zár gondoskodnak a babzsák folyamatos és tartós használhatóságáról. 

Babzsákjaink Magyarországon készülnek. Megbízható, tapasztalt hazai kisvállalkozások és szakemberek szorgos munkájával.

Babzsákjaink az elkészülést követően sokszoros minőségi ellenőrzésen esnek át, így szinte kizárt, hogy hibás, rossz babzsákot adjunk el.

A fentiek összessége a garancia a minőségre és a tartósságra. Ezért is vállalunk tudomásunk szerint egyedülálló módon 3 év garanciát termékeinkre.

Még egy fontos információ:

2007 óta egyetlen garanciás problémánk sem volt még!

Ha a fentiek nem győztek meg, hogy mi vagyunk a legjobb választás, ha babzsákot szeretnél, akkor kérlek olvasd el a

Hírlevél

Jöjjön el hozzánk!

Babzsákok megtekintése és megrendelt termék átvétele személyesen az alábbi címen lehetséges.

Bemutató terem:
Budapest, 1149 Táborhely utca 6.

A babzsákok személyes megtekintéséhez és megrendelt termék személyes átvételéhez, minden esetben előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Kérdésével, időpont egyeztetéssel kapcsolatban hétköznap 08:00 – 18:00 óra között az alábbi telefonszámon elér bennünket:

Mobil: (06-20) 321-5335

 

Írjon nekünk

[]