Babzsákok

A Flashbag babzsákok új generációs babzsákok. Különlegességük elsősorban az erős strapabíró huzatban, a használat utáni formatartósságban, és kül-, és beltéri használat lehetőségében rejlik. A legtöbb babzsákunk multifunkcionális, tehát több féle képpen lehet formázni és így használni is őket. Nem kérdés tehát, hogy sokkal jobbak mint más babzsákok

Babzsák típusok:

Kutya - cica babzsákok

A Flashbag kutyafekhely vagy kutya babzsák egy babzsák töltőanyaggal töltött nagyon izgalmas, kültéren is használható különleges fekhely. Huzata erős, strapabíró, vízlepergetős és könnyen tisztítható. A töltő anyagnak köszönhetően sokkal kényelmesebb a kutyusok-cicusok számára mint a hagyományos szivacs-töltelékes fekhelyek. A Flashbag kutyafekhely minden kisállat és gazdi álma!

Egyéb termékek

Itt találhatóak babzsákjainkhoz külön megvásárolható külső huzatok, továbbá az ajándék utalványok és más hasznos termékek vagy szolgáltatások. Nálunk van lehetőség próba babzsákra és babzsák bérlésre is! Ha egyedi elképzelése van, mondja el és elkészítjük Önnek! 

Babzsák Párna Mini kávébarna

Termék információ

Mini babzsákunkat bárhova magaddal viheted könnyedén, gond nélkül. Tökéletes a kertben való kertészkedéshez vagy éppen a strandon való heverészéshez és olvasáshoz. Elviheted magaddal fesztiválokra is: amikor minden szék és pad foglalt, kényelmes ülőhelyet biztosít neked. Azoknak ajánljuk leginkább, akik helyszűke miatt minden praktikus ötletet szívesen fogadnak, és akiknek fontos szempont a hordozhatóság. Pehelykönnyű, bárhol elfér, könnyen elpakolható és hordozható is a kis fül segítségével. Vízhatlan huzata nem ázik át, nem szivárog bele semmilyen folyadék. Kívülről egy szivacs segítségével is könnyen tisztítható, de a külön levehető huzattal rendelt babzsákok esetén mosógépben is egyszerűen mosható.

13 990 Ft

Vásároljon rizikó nélkül!!
Minden termékünkre 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Babzsák Párna Mini kávébarna színek

Hírlevél

Jöjjön el hozzánk!

Babzsákok megtekintése és megrendelt termék átvétele személyesen az alábbi címen lehetséges.

Bemutató terem:
Budapest, 1149 Táborhely utca 6.

A babzsákok személyes megtekintéséhez és megrendelt termék személyes átvételéhez, minden esetben előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Kérdésével, időpont egyeztetéssel kapcsolatban hétköznap 08:00 – 18:00 óra között az alábbi telefonszámon elér bennünket:

Mobil: (06-20) 321-5335

 

Írjon nekünk

[]