Babzsákok

A Flashbag babzsákok új generációs babzsákok. Különlegességük elsősorban az erős strapabíró huzatban, a használat utáni formatartósságban, és kül-, és beltéri használat lehetőségében rejlik. A legtöbb babzsákunk multifunkcionális, tehát több féle képpen lehet formázni és így használni is őket. Nem kérdés tehát, hogy sokkal jobbak mint más babzsákok

Babzsák típusok:

Kutya - cica babzsákok

A Flashbag kutyafekhely vagy kutya babzsák egy babzsák töltőanyaggal töltött nagyon izgalmas, kültéren is használható különleges fekhely. Huzata erős, strapabíró, vízlepergetős és könnyen tisztítható. A töltő anyagnak köszönhetően sokkal kényelmesebb a kutyusok-cicusok számára mint a hagyományos szivacs-töltelékes fekhelyek. A Flashbag kutyafekhely minden kisállat és gazdi álma!

Egyéb termékek

Itt találhatóak babzsákjainkhoz külön megvásárolható külső huzatok, továbbá az ajándék utalványok és más hasznos termékek vagy szolgáltatások. Nálunk van lehetőség próba babzsákra és babzsák bérlésre is! Ha egyedi elképzelése van, mondja el és elkészítjük Önnek! 

Kutyafekhely Kicsi olivazöld

Termék információ

Flashbag kicsi, olivazöld komplett kutya és cicafekhely. Az olivazöld egy “hálás” szín a világos és a sötét szőrű kutyusok és cicusok esetében is jó választás. Az olivazöld színű fekhely egyben praktikus választás is, mert kevésbé látszik rajta bármilyen szennyeződés.

A komplett kutya és cicafekhely az alábbi összetevőkből áll.

  • Kültéren is használható strapabíró külső huzat,
  • textil belső huzat,
  • babzsák töltőanyag.

A fekhelyet használatra készen, megtöltve szállítjuk! A csomagolás eltávolítása után azonnal használható.

Kutya és cicafekhely méretei: 60 x 60 x 14 cm

A komplett fekhely súlya: Kb. 1 kg

Rengeteg előnye van a Flashbag kutyafekhelyeknek, amikről érdemes tájékozódnia vásárlás előtt.
Tudjon meg többet a kutyafekhelyeinkről

Lepje meg kedvencét! Rendelje meg a fekhelyet most!

Minden igyekezetünk ellenére a képernyőn látható szín, néhány árnyalattal eltérhet a kutyafekhely valódi színétől. Ennek oka a különböző kijelzők eltérő színalkotása, a képernyő színhőmérséklete, a képernyőn beállított fényerő, a fényviszonyok stb. Amennyiben nem elégedett a kutyafekhely színével akkor kérdés nélkül kicseréljük Önnek egy másik színűre.

24 990 Ft

Vásároljon rizikó nélkül!!
Minden termékünkre 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Készleten

Hírlevél

Jöjjön el hozzánk!

Babzsákok megtekintése és megrendelt termék átvétele személyesen az alábbi címen lehetséges.

Bemutató terem:
Budapest, 1149 Táborhely utca 6.

A babzsákok személyes megtekintéséhez és megrendelt termék személyes átvételéhez, minden esetben előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Kérdésével, időpont egyeztetéssel kapcsolatban hétköznap 08:00 – 18:00 óra között az alábbi telefonszámon elér bennünket:

Mobil: (06-20) 321-5335

 

Írjon nekünk

[]