Babzsákok

A Flashbag babzsákok új generációs babzsákok. Különlegességük elsősorban az erős strapabíró huzatban, a használat utáni formatartósságban, és kül-, és beltéri használat lehetőségében rejlik. A legtöbb babzsákunk multifunkcionális, tehát több féle képpen lehet formázni és így használni is őket. Nem kérdés tehát, hogy sokkal jobbak mint más babzsákok

Babzsák típusok:

Kutya - cica babzsákok

A Flashbag kutyafekhely vagy kutya babzsák egy babzsák töltőanyaggal töltött nagyon izgalmas, kültéren is használható különleges fekhely. Huzata erős, strapabíró, vízlepergetős és könnyen tisztítható. A töltő anyagnak köszönhetően sokkal kényelmesebb a kutyusok-cicusok számára mint a hagyományos szivacs-töltelékes fekhelyek. A Flashbag kutyafekhely minden kisállat és gazdi álma!

Egyéb termékek

Itt találhatóak babzsákjainkhoz külön megvásárolható külső huzatok, továbbá az ajándék utalványok és más hasznos termékek vagy szolgáltatások. Nálunk van lehetőség próba babzsákra és babzsák bérlésre is! Ha egyedi elképzelése van, mondja el és elkészítjük Önnek! 

10 000,-Ft -os Flashbag utalvány

Termék információ

Ki ne örülne egy szuper babzsáknak? A 10.000 Ft értékű Flashbag ajándékutalvány a legjobb, ha pénz helyett valami igazán szuper ajándékot szeretnél adni valakinek, ami nem más, mint egy igazi Flashbag babzsák, vagy kutyafekhely. Szuper ajándék a gyermekednek, unokádnak, keresztgyerekednek, a párodnak vagy bárki másnak. Remek születésnapi, karácsonyi és esküvői ajándék. Ha nem vagy benne biztos, hogy melyik formának, melyik méretnek és melyik színnek örülne a megajándékozott, akkor bízd rá a választást. Minden mást elintézünk mi.

A megvásárolt ajándékutalványt elektronikusan küldjük el neked e-mailben. Az utalványt, ha szeretnéd, ki is nyomtathatod és átadhatod úgy, vagy akár e-mailben is tovább küldheted. Az utalvány felhasználható az utalványon szereplő összegben bármilyen termékre.

Az utalványokkal kapcsolatban három fontos dolgot kell csak tudnod:

  • Az utalvány a vásárlástól számított 6 hónapig érvényes.
  • Ha kevesebb összegért vásároltok mint az utalvány, akkor a különbözetet nem tudjuk visszaadni sajnos.
  • Az utalvány a megvásárlást követően készpénzre nem visszaváltható.

10 000 Ft

Vásároljon rizikó nélkül!!
Minden termékünkre 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Hírlevél

Jöjjön el hozzánk!

Babzsákok megtekintése és megrendelt termék átvétele személyesen az alábbi címen lehetséges.

Bemutató terem:
Budapest, 1149 Táborhely utca 6.

A babzsákok személyes megtekintéséhez és megrendelt termék személyes átvételéhez, minden esetben előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Kérdésével, időpont egyeztetéssel kapcsolatban hétköznap 08:00 – 18:00 óra között az alábbi telefonszámon elér bennünket:

Mobil: (06-20) 321-5335

 

Írjon nekünk

[]