Babzsákok

A Flashbag babzsákok új generációs babzsákok. Különlegességük elsősorban az erős strapabíró huzatban, a használat utáni formatartósságban, és kül-, és beltéri használat lehetőségében rejlik. A legtöbb babzsákunk multifunkcionális, tehát több féle képpen lehet formázni és így használni is őket. Nem kérdés tehát, hogy sokkal jobbak mint más babzsákok

Babzsák típusok:

Kutya - cica babzsákok

A Flashbag kutyafekhely vagy kutya babzsák egy babzsák töltőanyaggal töltött nagyon izgalmas, kültéren is használható különleges fekhely. Huzata erős, strapabíró, vízlepergetős és könnyen tisztítható. A töltő anyagnak köszönhetően sokkal kényelmesebb a kutyusok-cicusok számára mint a hagyományos szivacs-töltelékes fekhelyek. A Flashbag kutyafekhely minden kisállat és gazdi álma!

Egyéb termékek

Itt találhatóak babzsákjainkhoz külön megvásárolható külső huzatok, továbbá az ajándék utalványok és más hasznos termékek vagy szolgáltatások. Nálunk van lehetőség próba babzsákra és babzsák bérlésre is! Ha egyedi elképzelése van, mondja el és elkészítjük Önnek! 

A Flashbag kutya babzsák egész nap kényelmes pihenést tesz lehetővé. Ideális minden méretű, fajtájú kutya és cica számára, függetlenül attól, hogy a kertben, kennelben vagy lakásban él. 

Sokkal több mint kényelmes!

Babzsák golyóval töltve

A speciális töltőanyagnak köszönhetően egyszerre puha és kemény. A milliónyi rugalmas kis golyócska a kutyus teljes testét, minden ponton, egyformán támasztja meg. A polisztirol golyó egyben kiváló szigetelő anyag is, amely megvédi a kutyust a hideg padlótól és megtartja a kutya testmelegét. Vásárlói visszajelzések alapján, kifejezetten kedvelt az idős, izületi vagy mozgásszervi problémás kutyusok körében is. További előnye, hogy pille könnyű súlya miatt könnyen hordozható, ezért utazáskor sem kell otthon hagyni. 

Ha van otthon nem használt babzsákja, akkor rendeljen csak kutyafekhely huzatot és töltse meg otthon a babzsák golyókkal. 

Polisztirol golyó

Hírlevél

Jöjjön el hozzánk!

Babzsákok megtekintése és megrendelt termék átvétele személyesen az alábbi címen lehetséges.

Bemutató terem:
Budapest, 1149 Táborhely utca 6.

A babzsákok személyes megtekintéséhez és megrendelt termék személyes átvételéhez, minden esetben előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Kérdésével, időpont egyeztetéssel kapcsolatban hétköznap 08:00 – 18:00 óra között az alábbi telefonszámon elér bennünket:

Mobil: (06-20) 321-5335

 

Írjon nekünk

[]